Четвер, 28.03.2024, 21:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоолександрівський ліцей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 148
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Грудень » 1 » Я-Київщини гордість і надія!
11:49
Я-Київщини гордість і надія!

Я-Київщини гордість і надія!

29 листопада 2011 року в приміщенні Київської обласної ради відбулось нагородження учнів та студентів Київщини за підсумками конкурсу "Я-Київщини гордість і надія!".

Ініційований конкурс головою Київської обласної адміністрації Анатолієм Йосиповичем Присяжнюком зібрав понад 23 000 учасників. Діти з усіх районів Київщини були запрошені на свято разом із своїми батьками, вчителями, керівниками шкіл та управлінь освіти. Захід дійсно виявився святковим. В фоє всіх конкурсантів та гостей привітно вітав колектив Стрітівської вищої школи кобзарського мистецтва. Запрошені мали нагоду уважно вивчити роботи переможців та лауреатів конкурсу.


На святі були присутні, голова Київської обласної державної адміністрації Присяжнюк Анатолій Йосипович, заступник голови адміністрації Подашевська Тетяна Леонтіївна, голова Київської обласної ради Качний Олександр Сталіноленович, начальник головного управління освіти і науки КОДА Бутник Віктор Григорович, ректор КОІПОПК Клокар Наталія Іванівна.

  У своєму вітальному слові Анатолій Йосиповиич зазначив, що Київщина надзвичайно багата талантами. Всі ці діти є справжньою гордістю і надією не лише своїх батьків, а й всієї держави. Тому конкурс матиме продовження і у наступному році, аби запалювати нові творчі зірочки, допомагати розкривати талант дітей у малих селах і великих містах, - запевнив А.Присяжнюк.


Серед багатьох переможців Київщини є і учні Великоолександрівської ЗОШ. Вітання отримала Хоменко Вікторія Валеріївна, учениця 7-Б класу - робота за оригінальність змісту й оформлення.


- У кожній роботі така глибина, така ідея, що вони змушують зупинитися і згадати свій дім, свою маленьку батьківщину,- сказав, вітаючи юні таланти, голова Київської обласної ради Олександр Качний. – У кожній номінації є роботи, які демонструють багатогранність таланту наших дітей. Хочеться, аби творча скарбниця Київщини і надалі поповнювалася роботами учнів, зберігалися традиції і примножувалися у поколіннях. Сьогоднішній захід у черговий раз засвідчив, що всі діти талановиті, важливо розкрити здібності.


Переможці та лауреати конкурсу отримали із рук керівників області, а також начальника головного управління освіти і науки КОДА Віктора Бутника сучасні ноутбуки, фотоапарати, мобільні телефони.

  Зі слів учасників конкурсу пролунала пропозиція продовжити конкурс в наступному році та збільшити кількість номінацій. Що ж, побажаємо нашим дітям розвивати свої таланти, а педагогам допомагати їм у цьому.

Переглядів: 1019 | Додав: Nic-Moroz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024