П`ятниця, 26.04.2024, 13:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоолександрівський ліцей

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 148
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 21 » Милосердя
21:54
Милосердя

    Зимові свята – це завжди радість, утіха, багато сміху. А День Святого Миколая - особливе свято! Це сподівання на краще, це свято душі, віри й надії, коли оживає казка, здійснюються мрії… Усі, без винятку, і діти, й дорослі, чекають на нього з нетерпінням, бо  кожному хочеться тепла, уваги, родинного затишку, ніжності, любові. А коли людина самотня чи якісь життєві негаразди пригнічують її, то й поготів…

            І якою доречною і вчасною була передсвяткова акція «Милосердя»!

            Наша Великоолександрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів завжди активно долучається до таких заходів. А цього разу учні, батьки, вчителі надзвичайно перейнялися, дуже зацікавилися цією справою і енергійно почали збирати кошти, приносити теплі речі, необхідні продукти, різні смаколики, готувати вітальні листівки. Це все для одиноких жителів наших сіл Велика Олександрівка, Мала Олександрівка, Чубинське, Безуглівка, які опинилися в складних життєвих умовах, та літнім людям Будинку соціального піклування, що знаходиться у селі Ревне.

            Жоден клас не був осторонь цієї благодійної справи. Ніхто, мабуть, і не міг подумати, скільки всього зібраного з»явиться у кабінетах, які суми зберуть батьки! Кожному колективу, починаючи від 1-х класів і до 11, було запропоновано відвідати 1-3 односельців наших сіл у день свята або напередодні,  звичайно, чітко дотримуючись усіх санітарно – гігієнічних норм та протиепідемічних правил.

            Важко уявити, скільки бажаючих було серед дітей і батьків! Навіть супроводжували представників до дворів і квартир цілі класи! А скільки величезних пакунків, святкових подарунків, яскравих листівок тримали у руках діти, батьки! 

           Крапелька дитячої уваги, трішки милосердя від дорослих – і сяють посмішки на обличчі стареньких, очі випромінюють вдячність, а душа  - радість і задоволення. 

          І хто знає, хто був більше задоволений: чи літні бабусі і дідусі, які отримали дарунки, чи діти й дорослі, які принесли радість і свято в дім!? Мабуть, і ті, і ті!

         Спільна справа завжди зближує, об'єднує, робить нас чуйними, добрими, людяними. А це потрібно кожному із нас!

          Зимонька тільки розпочала свій хід нашим краєм і принесе іще багато свят у наші оселі. Пам'ятаймо про співчуття до ближнього і даруймо одне одному увагу, тепло, надію, любов і радість!!!

 

P.S. У Ревнівський Будинок соціального піклування було зібрано 2000       грн і відправлено 6    святкових подарунків.   

Переглядів: 383 | Додав: dark_bosom | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024